Újra indul az Erzsébet-program általi üdülések

Újra indul az Erzsébet-program általi üdülések

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány immár több mint 7 éve nyújt üdülési, pihenési lehetőséget többek között nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékossággal élő felnőttek és gyermekek részére az Erzsébet-program keretein belül. 

Örömmel tájékoztatom, hogy az Erzsébet-program folytatásaként 2019. szeptember 17. napján kedden 10 órakor jelentek meg új pályázati kiírásaink. 

1. Elsőként a sok gyermeket (nagycsaládosok) illetve a fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok számára 2019. szeptember 17-én 10 órakor nyílt meg a pályázati lehetőség

2. 2019. szeptember 30-án az idős korúak és fogyatékossággal élők adhatják majd be pályázatukat kedvezményes üdülésre az elektronikus felületen keresztül. 

A pályázatok benyújtására – a korábbi pályázati időszakokkal megegyezően – továbbra is kizárólag az elektronikus pályázati felületen keresztül van lehetőség, amely felület a www.erzsebetprogram.hu honlapról érhető el. A pályázatok beadása előzetes regisztrációhoz kötött (előzetes regisztrációnak számít a korábbi pályázatok során létrehozott felhasználói fiók is, így visszatérő pályázók a korábbiakban létrehozott e-mail cím és jelszó páros használatával tudnak a felületen bejelentkezni, és a felmerült valamint szükséges változások frissítését követően pályázatot benyújtani). A pályázatok elbírálásának és a nyertesek értesítésének időpontja 2020. január 20. minden célcsoport esetében. 

FIGYELEM! A törvényi szabályozások változása miatt mind a visszatérő, mind az új pályázók számára kötelező új, 2019. szeptember 17-től hatályos un. “Hozzájáruló nyilatkozatot személyes adatok kezeléséhez” nevű dokumentum kitöltése, aláírása és pályázói felületre feltöltése! A dokumentum elérhető a www.erzsébetprogram.hu weboldalról.